Maq/Thex

616
Maq/Thex
Rok urodzenia:
1986
Kraj:
Polska
Miasto:
Lublin

Informacje na temat Maq/Thex

Maq/Thex -Klasyczny duet raper i producent. Początek współpracy datujemy na rok 2007, kiedy to rozpoczęliśmy pracę nad pierwszy albumem „Bo bity były za tłuste” ostatecznie wydanym rok później.
Kolejne lata przynosiły kolejne produkcje, które dzięki niezależnemu – Czy Jeden Rasss? (www.311.pl) zostały wydane w bardzo profesjonalny sposób. W roku 2012 zakończyliśmy współprace z wytwórnią i zaczęliśmy działać na własną „rękę”. Obecnie zakończyliśmy pracę nad płytą Maq/Thex – tojest.be, którą można zamówić na stronie www.tojest.be .

Dyskografia Maq
Maq / Thex – tojest.be (2014)
Maq / Thex – OTYBESTIO! (2012 )
Zeto – DeKarol (gościnny udział w kawałku Syzyf) (2011)
Maq / Thex – Jeden Dzień EP (2011)
Maq / Thex – U Mnie Żajebiście (2010)
Maq / Thex – Inne Płyty Się (W)kurzą (2009)
Maq / Thex – Bo Bity Były Za Tłuste (2008)
Maq – Pierwszy Ślad (2004)
V/A – Czy Jeden Rasss EP 2003 (2003)

Dyskografia Thex

Maq / Thex – tojest.be (2014)
Maq / Thex – OTYBESTIO! (2012)
Zeto – DeKarol (2011)
Maq / Thex – Jeden Dzień EP (2011)
Zeto – Diamenty (2011) – singiel
Maq / Thex – U Mnie Żajebiście (2010)
Zeto & Thex – Sens-I-Smak (2010)
SoundSistaMaan – Haj (2009)
Maq / Thex – Inne Płyty Się (W)kurzą (2009)
Maq / Thex – Bo Bity Były Za Tłuste (2008)
Zeto & Thex – Zarząd Kuli Ziemskiej (2008)
Zeto – Pan Szef (2007)
V/A – 311 Się Szyje (2007)
Maq – Pierwszy Ślad (2004)

Klipy

Maq/Thex – Wejście (płyta OTYBESTIO!) (2012)
Maq/Thex – Nas nie zatrzymasz gośc. Bonez, Dolar (płyta OTYBESTIO!) (2012)